fbpx

ALTID et godt valg

Chillumklud Group

Chillumklud Group

En sikker succes.

Chillumklud Group har igennem de seneste 25 år leveret stensikre hits, maksimal underholdning og en musikalsk tøjlesløshed. De har begejstret og betaget live-publikum i hele Danmark. 

Alle de gode hits

Orkesteret spiller hits fra slutningen af forrige århundrede i en personlig og ekstravagant stil. Numrene strikkes sammen så man glider fra det ene hit til det andet. Bandet er en ren energibunke og de næsten ikke til at stoppe igen, når de først er kommet igang.

I et inferno af show, sjov, party, farver, glimmer, guld, afsindig hårpragt, virile dansescener og store solbriller, leverer Chillumklud Group en enestående stemning af jubel og glæde, der får alle op på dansegulvet.

Har spillet over alt

Chillumklud Group har gæstet flere danske festivaler, spillet på alle større danske spillesteder, turneret i England og Sverige. De har underholdt ved utallige firma-, skole-, og folkefester. De har også optrådt på DR, DR2, TV2, TV3 og diverse Lokal-tv-stationer, samt på flere lokale og landsdækkende radiostationer. 

Festgaranti

Bandet er genialt til private fester som fødselsdage, bryllupper, jubilæer, sommerfester, julefrokoster, havefester. ja, det vil, ved en hvilken som helst lejlighed være perfekt og ikke mindst trygt at hyre Chillumklud Group. Der er festgaranti.

Bandet har altid top tjekket udstyr med og de lægger vægt på at skabe den bedste ramme for en rigtig dansefest. Der ud over har de altid styr på alle de praktiske detaljer forud for arrangementet.

Ikke nok med, at bandet består af en meget stor håndfuld talentfulde og ambitiøse musikere, så er de også Danmarks flinkeste orkester. De er simpelthen så søde alle sammen.

Praktisk info

Antal medlemmer: 7 personer

Område: Sjælland

Spillelængde: 2 X 50 min

Udstyr: Chillumklud group medbringer alt i lys og lyd

Priser: fra 15.500 kr.

Repertoire

Den jeg elsker
Get down on it
Celebration
99 luftballons
Video video
Self control
Tarzan boy
Ghostbusters
Thriller
Magi i luften
Maniac
Easy lover
Livin' on a prayer
Sui sui
 
Og mange mange flere

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.