fbpx

ALTID et godt valg

Bozena Wetchacz

Bozena Wetchacz Book Bryllupsband

Musik der skaber intimitet

Bozena Wetchacz har over 30 års erfaring i at spille til alle slags arrangementer – fra fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, ferniseringer til solo koncerter på de store scener i landet og udlandet.

Stort klassisk repertoire

Bozena har et meget stort repertoire – klassisk renæssance, barok musik til spanske serenader og latino amerikansk tangoer og milonga.

Bozena Wetchacz Spiller værker af de store komponister som J. Dowland, J. S. Bach, F. Tarrega, A. Piazzolla og mange flere. Derudover kæmpe har hun et kæmpe udvalg af populær pop&rock sange og kendte film temaer.

Hvis I har et ønske om at skabe en skøn stemning, som leder tankerne mod sydlige himmelstrøg, så er I kommet til den rette. Med Bozena ved guitaren, får I en helt unik og fantastisk stemning til jeres bryllupsmiddag eller reception.

Klassisk uddannelse

Bozena Wetchacz er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København ved Lars Trier . Fra 1998-2000 modtog hun flere legater til et studieophold i Berlin ,bl.a. af Dronning Margrethe og Prins Henrik fond,hvor hun havde tæt samarbejde med Marco Socias. 

Hun deltog allerede som 14-årig i sin første konkurrence og som 16-årig vandt hun Ogolnopolski Konkurs Gitarowy i Strzelce Krajenskie. 

Der ud over har hun deltaget i mesterklasser med bl.a. Julian Bream, John Mills, Hopkison Smith, Luis Zea, Hubert Käppel, Costas Cotsiolis, Roland Dyens .

Bozena er desuden en meget søgt lærer og vier en del af sin tid til undervisning i Danmark. Hun er statsprøvet musiklærer og har stor erfaring med elever på alle niveauer. 

Bozena har arbejdet sammen med cellisten Johan Krarup og violinisten Anton Lasine samt tværfløjtenisten Sergej Tikhonov. Hun har desuden tidligere arbejdet sammen med forhenværende 1. solocellist i Berlins Symfoniorkester og tidligere medlem af Kontra Kvartetten Hans Nygaard. 

Bozena Wetchacz kunne i december 2000, opleves live i polsk TV (Polonia) som solist i Vivaldis A-dur koncert med Københavns Festival Orkester under ledelse af dirigent Søren Johannsen, med hvem hun længe har haft et fremragende samarbejde.

Praktisk info

Område: Hele landet

Priser:

Guitar-solo musik til vielse:
1-2 stykker guitarmusik  til vielse: kr. 3.000.
Reception:
Reception i 1½ time: kr. 3.500. Derudover kr. 750 pr. halve time.
Dinnermusik til bryllup:
Middag af 3 timers varighed: kr. 4.500. Derudover kr. 750 pr. halve time.

Repertoire

Cello Suiter 

Air 

Ave Maria - J.S.Bach,  

Largo (Dus med dyrerne)

Lachrimae Pavana -J.Dowland

Capricho Arabe – F.Tarrega 

Recuerdos de La Alhambra – F.Tarrega 

Andate fra Concerto de Aranajuez – J.Rodrigo

Czardas – V.Monti 

Musicals, film,pop & rock  musik : 

Don`t Cry For Me Argentina

Beauty and the Beast

Can You Feel the Love Tonight

Cavatina fra The Deerhunter,

temaer fra Love Story 

Godfather

Doctor Zivago

Matador

Pirates of the Caribbean 

Hotel California( Eagles) 

Every Breath You Take (Sting) 

What a Wonderful World (L.Armstrong) 

Besame Mucho ( C.Velasquez)

Historia de un amor (C.Almaran),

Lambada ( Kaoma) 

 My Way ( F.Sinatra) 

Quizas, Quizas, Quizas (O.Farres) 

og mange flere.

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.