fbpx

ALTID et godt valg

Big Butter

Big Butter Book Bryllupsband

Er I vilde med traditionel jazzmusik eller har I lyst til at gå en anden vej med musikken til jeres bryllup, så er Big Butter et rigtig godt bud.

Swingmusik med stort S

Big Butter spiller traditionel jazz og swingmusik til enhver lejlighed. Orkesteret er kendetegnet ved stor indlevelse og spilleglæde, og repertoiret er en god blanding af traditioneljazz, swing og funky grooves fra New Orleans.

Et friskt indspark

Big Butter er et godt indspark til enhver fest. Om det skal være swing/jazz-musik til dans eller underholdning ud over scenekanten. Det kan også være afdæmpet musik under middagen – vi tilpasser os arrangørernes ønsker.

Erfarne folk

Musikerne har alle mange års erfaring på den danske og internationale jazzscene. De har spillet i sammenhænge som Bourbon Street Jazz Band, The Dixieland Gipsy Band, Goodfellas, The Rascal Swing Band, Hede Hule Hot. Der ud over har de spillet med Sigurd Barrett, Ib Glindemanns Orkester m.m.

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilken artist i vælger, har de altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.