fbpx

ALTID et godt valg

Anna Ilsøe

Anna Ilsøe Book Bryllupsband

Anna Ilsøe er en super dygtig og erfaren sangerinde, der har en varm og soulet klang med smukke detaljer. Hun har base i København men synger i hele landet.

TIL VIELSEN

Ønsker I én eller flere sange i kirken, er Anna et oplagt valg. Hun kan akkompagnere sig selv på klaver og kan sørge for at tage et bærbart med, hvis der ikke står ét, dér hvor vielsen skal finde sted. Gennem årene har hun optrådt i mange af landets kirker – store som små – og hun har også medvirket til mange udendørs vielser.

SOM TALE

Når ord i sig selv ikke er nok, kan du erstatte eller kombinere din tale med en sang. Anna vejleder gerne i valg af sang og kan også mødes med dig inden den store dag. Sangen kan både være fra den ene part af et par eller fra forældre eller venner.

BAGGRUNDSMUSIK TIL FESTEN

Anna Ilsøe sørger for velafstemt og stemningsfuld musik til jeres fest eller reception – og hun kan også synge med på og akkompagnere eventuelle festsange.

Den levende musik sætter prikken over i’et og gør jeres dag til noget ekstra særligt.

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilken artist i vælger, har de altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parat til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer: Solist, spiller også klaver. Kan også bookes med guitarist, celleist eller fuldt band

Område: Fra København - spiller i hele Danmark.

Spillelængde: På forespørgsel

Udstyr: Kan medbringes

Priser: Fra kr. 2250.-

Repertoire

Video

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.