fbpx

ALTID et godt valg

Alt det musik kan

Alt det musik kan. Bertil Lundqvist -Book Bryllupsband

Musik til reception

Skal I holde reception inden brylluppet. Så passer “Alt det musik kan” perfekt med rolig guitarmusik imens gæsterne hygger sig med drinks. Melodierne er kendte og udføres så de skaber en behagelig atmosfære.
Skal det være ekstra festligt kan musikken udvides med sangerinde.

Musik under middagen

Som dinnerpianist til middage gennem mange år, har Bertil fokuseret på at skabe et stemningsfuldt repertoire med smukke melodier fra den danske, engelske
og amerikanske sangskat.
Han kan, hvis det ønskes, medbringe spansk guitar, hvilket giver en god variation i lydbilledet. Kort sagt alt det musik kan.

Bertil snakker med jer om repertoire og om hvorvidt der er særlige numre I kunne tænke jer. Op til festen, koordinerer han med toastmasteren omkring Indslag og alt det praktiske.

Dj til dans

Når middagen er ovre, kan Bertil sørge for dansemusik til den efterfølgende fest.
Som dj formår Bertil at skabe en god stemning og fest på dansegulvet med alle de mest populære dansehits. Oftest er flere generationer repræsenteret og musikken skal derfor sørge for, at alle får danset og moret sig på dansegulvet. Inden festen taler han med jer om musikken og hvad I godt kunne tænke jer.
Bertil har altid gået op i at det udstyr han har med er det absolut bedste man kan få. Fordelene ved at han både optræder til reception, middag og til festen er mange.

Et godt overblik

Han kan under middagen danne sig et godt indtryk af hvad gæsterne kan lide og allerede her begynde at planlægge numre til festen.
Han sørger for at alt bliver stillet op i god tid inden festen, så der ikke er forstyrrelser under middagen.

Der skal kun kommunikeres med en enkelt person omkring musikken, hvilket letter opgaverne i forbindelse med planlægning af festen.

Alt hvad musik kan, er jeres garanti for det vellykkede musikalske indslag.

Alt det musik kan - Book Bryllupsband- Kokkedal slot

DER ER STYR PÅ TINGENE

Når I booker et band gennem Book Bryllupsband, kan I forvente, at der er styr på tingene. Uanset hvilken artist I vælger, har bandet altid direkte kontakt med jer inden jeres bryllup. De sørger at der styr på tidspunkter, pladsforhold, adgang til strøm osv. I kan med andre ord læne jer tilbage og bruge tiden på det vigtigste nemlig at nyde jeres store dag.

Alle artister på Book Bryllupsband er altid parate til at løse specielle opgaver for jer. Har I en bestemt sang, I ønsker spillet eller skal der afspilles et bestemt nummer, så fortæl det til os eller den artist I har valgt, så løser vi det.

Praktisk info

Antal medlemmer: 1

Område: København og Sjælland (Fyn og Jylland mod tillæg)

Spillelængde: fra 30 min. til otte timer.

Priser: 
Vielse fra 2000.- 
Reception fra 2500.-
Dinnermusik: fra 4500.-
Samlet pakke: fra 8000.-

Sample Description

Video 

Follow by Email
Facebook
Instagram

Bliv ringet op

Få en opringning og få en snak om jeres ønsker og ideér.